Home

Welkom op de website van Ap Art Events.  Zaterdag 11 maart de tweede Magic Music Night van 2017.  Het duo Cavez-Montanaro (FR/B) komt voor een exclusief optreden naar het Magisch Theatertje, Molenweg 4, Maastricht (wijk Amby).

Het duo Montanaro-Cavez neemt je mee op een muzikale reis, vertrekkend uit het noorden, verweven met klanken uit het oosten. Ze brengen hemelse muziek vol emotie, soms geïmproviseerd, maar bovenal vrij, zacht en teder en 100% akoestisch!

 

Reizende (gypsy) muziek…. een diatonische accordeon en een viool. Sophie Cavez en Balthazar Montanaro brengen muziek zonder grenzen, … muziek zonder naam…. muziek die vooral heel vrij is.


Zaterdag 25 maart presenteert het John Filmore Trio i.s.m. Utrechts trots Falu de Cádiz in het Magisch Theatertje aan de Molenweg 4 in Maastricht (wijk Amby) hun voorstelling “SIN FRONTERAS”.  Muzikanten uit 4 landen delen ééén passie:  de FLAMENCO!   Zij laten vanavond horen, zien en voelen dat de flamenco géén grenzen kent.

De voorstelling start om 21 uur.  Kassa en foyer openen om 20 uur voor een gezellig drankje.

Entree: € 15.  Via reservering betaalt u € 13.  Reserveren: info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr + aantal gewenste kaarten).

Zie onze agenda voor meer info!

 

 

Bezetting

John Fillmore (Engeland):                      flamenco gitaar

Nausad Kiamouddin (Suriname):        percussie

Franklin Heilijgers (Nederland):         fretloze basgitaar

Falu de Cádiz (Spanje):                            zang en palmas

 

Dit internationale gezelschap speelt een spannende mix van pure en moderne flamenco. Zo is er een prominente rol voor zang, palmas en gitaar weggelegd, maar wordt er eveneens gebruik gemaakt van instrumenten zoals de fretloze basgitaar en de tabla. De muzikanten dagen elkaar continu uit om het beste uit zichzelf te halen!

Aan het eind van de gespeelde sets, tijdens de zogenoemde fin de fiësta, is er altijd wel ruimte voor improvisatie en publieksparticipatie, in dans, zang of palmas!