Home

 

Dinsdag 17 septemberBIG CREEK SLIM (DEN) vs Steven Troch 

Marc Rune a.k.a Big Creek Slim kwam al vroeg in aanraking met zijn geliefde blues-genre. Gedurende zijn jeugd ontdekte hij een sterke affiniteit met klassieke blues bezongen door zwarte blues-pioniers in Amerika. Het was daarom geen toeval dat diezelfde passie hem in 2008 naar ‘the States’ bracht. Aldaar raakte hij verliefd op de fijnmazige Delta-blues en bracht zijn eigen muziek waar mogelijk ten gehore. 

Inmiddels woont hij in Brazillië vanwaar hij nog altijd zijn geliefde blues maakt. En hoe! 

Online voorverkoop €8,- 
Reserveren of kassa €9,50 
Knipkaartvoorstelling 

Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij)

Vrijdag 20 september is de begenadigde singer-songwriter/gitarist/do it yourself artist DAVID PHILIPS terug in het Magisch Theatertje aan de Molenweg 4 in Maastricht (wijk Amby).  Als je hem éénmaal eerder gezien hebt, wil je er zeker weer bij zijn.  Inmiddels heeft hij 7 albums op zijn naam staan en tourt hij door heel Europa.  

 

 

 

Vrijdag 27 september gaat de Basily Gypsy Band vlammen in het Magisch Theatertje aan de Molenweg 4 in Maastricht (wijk Amby)

Deze klasbakken starten hun theatertour bij ons en stonden op alle grote podia/festivals in NL (waaronder 4 x North Sea Jazz, Theater aan het Vrijthof, Parkstad Limburg Theaters, Cultuurhuis Heerlen e.v.a. ) 

 

 

VRIJDAG 4 oktoberChris Smither (USA) + support: Lotte Walda (NL)  

Americana- en roots-coryfee Chris Smither geeft vrijdag 4 oktober a.s. voor het eerst een concert in Maastricht en wel in Zaal Berchmans aan de Bredestraat 19 in Maastricht.  Smither verkeert al jaren aan de wereldtop en weet roots, jazz en blues nog altijd tot een volkomen unieke stijl te smeden. Fingerpickin’ countryblues pur sang.  Singer-songwriter Lotte Walda zal de zaal op temperatuur brengen.  

Het concert wordt gepresenteerd/aangeboden  door de stichting Rootsunlimited Maastricht en komt tot stand i.s.m. promotionele ondersteuning door Ap Art Events

Zie onze agenda voor meer info. 

 

 

 

Check onze agenda voor meer info en tickets