Date/Time
Date(s) - 29/03/2019
21:00 - 23:00

Location
Magisch Theater

Categories


Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, nacht en close-up

Foto:  Remy Wulms – VIVE PIAF – 8 september 2018 – Cultuurhuis Heerlen

© Remy Wulms

 

Vrijdag 29 maart zal voor de 2de maal de muziek-theatervoorstelling VIVE PIAF gepresenteerd worden in het het Magisch Theatertje, Molenweg 4, Maastricht (wijk Amby).   De eerste voorstelling was snel uitverkocht dus we adviseren tijdig te reserveren.

Entree: € 15 //  Reserveren: info@ap-artevents.nl  (o.v.v. naam, tel.nr + aantal plaatsen).

 

 

VIVE PIAF

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst

Nadja Filtzer en musici nemen je mee in de achtbaan van Piafs leven en chansons. Na uitverkochte voorstellingen met enthousiast publiek door het land van Sneek tot aan Maastricht, Valkenburg (Openluchttheater), Heerlen (Parkstad Limburg Theater en Cultuurhuis Heerlen)   komt de voorstelling terug naar het Magisch Theatertje aan de Molenweg 4, Maastricht (wijk Amby).

Vive Piaf vertelt het levensverhaal van Edith Piaf, een kronkelig pad van Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen. De onweerstaanbare levensvreugde van ‘het meisje mus’ echoot door de voorstelling heen met nummers als ‘Padam Padam’, ‘Rien de rien’ en ‘la Vie en Rose’, maar ook in eigen Nederlandse vertalingen en minder bekende juweeltjes.

Nadja : “Ik voel me aan Piaf verwant. Met haar muziek kruip ik in haar huid, verbind me met haar melancholie, levenslust en vurig temperament, die ik herken vanuit mijn Mexicaans-Joods-Oekraïense roots.” Bij het winnen van de publieksprijs Concours de la Chanson 2009 – Alliance Française noemde Liesbeth List de vertolking door Nadja van Piaf’s La Foule “Impeccable.”

 

  • Nadja Filtzer: zang
  • Leo Bouwmeester: piano
  • André Vrolijk: accordeon

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan

Nadja, de Piaf van de 21e eeuw! …alsof Edith Piaf uit de dood is herrezen. Dit is een van de pareltjes van onze programmering voor komend seizoen” spreekt de coördinator van het theater, wanneer het daverend applaus is gedoofd.’ de Gelderlander ‘Franse zanglegende herleeft in ‘Vive Piaf”. Noord Hollands Dagblad

Ik vond het een ontwapenende en indringende voorstelling. Je maakt me blij, doet me lachen, zet me aan het denken en ontroert me. Jan Jasper Tamboer, muziekrecensent bij het Parool

Foto // Remy Wulms

 

 

Overtuig je van de kracht van Nadja Filtzer