Date/Time
Date(s) - 19/10/2018 - 20/10/2018
21:00 - 04:00

Location
club chique

Categories


foto van Restaurant & Lounge Chique.

 

90’s Tribute Night brengt je 2 klasse tribute bands, te weten Black Pearl (tribute to Pearl Jam) en de Red Hot Chili Neppers (guess what?).

Je kent ze wel.. de “WE ALL LOVE 90’s ” parties!! Maar de 90’s was ook de tijd van de opkomst van de grunge. De tijd dat Pearl Jam met het album “TEN” een wereldwijd publiek voor zich wist te winnen …. de tijd dat de Red Hot Chili Peppers doorbraken naar een groot publiek met hun album “Blood Sugar Sex Magik”

Club Chique  en Ap Art Events slaan de handen in een en trakteren jullie op een 90’s tribute night met de nadruk op Pearl Jam en The Red Hot Chili Peppers.

Club Chique aan de Akerstraat 19A beschikt over een perfecte lokatie die zich letterlijk Underground bevindt (een black box club-constructie). Met een separaat lounge gedeelte en een overheerlijke keuken (upstairs).  Check de website van Club Chique :  www.clubchique.club

DJ Appie zal jullie verwelkomen en voor de pauzemuziek zorgen, alsmede de afterparty!! Hij draait een mix van grunge, rock, funk, dance en floorfillers through the decades.  DJ Appie draaide o.a. in  Bananas (Maastricht), Basement 5 (Maastricht) en de Oude Nor (Heerlen)

 

Vroegboektickets kosten € 10 Aan de kassa betaal je € 13

 

Check deze link om je tickets tijdig on line te bestellen

https://www.ticketkantoor.nl/shop/90stribute

 

90’s Tribute is POWERED BY WONNA

=========================================================================

 

 

22.00 u

Black Pearl

foto van Ap Art Events.

Pearl Jam, de bekende rock band uit Seattle USA, is sinds het begin van de negentiger jaren niet meer weg te denken uit de wereldwijde rock historie. De band groeide snel uit tot een van de beste rock bands na het uitkomen van debuutalbum TEN. Nog altijd speelt Pearl Jam hun energieke liveshows op grote podia en op festivals over de gehele wereld.

Black Pearl presenteert een top tributeshow. De bandleden zijn weliswaar geen look alikes maar ‘they defenitely sound alike!’ Deze vijf Brabanders zetten op hun eigenzinnige en altijd enthousiaste manier een zeer overtuigende Pearl Jam beleving neer.

Over één ding kunnen we het allemaal eens zijn. Nummers als Alive, Black en Jeremy, maar ook Betterman, Corduroy, Animal en State of love and trust zijn stuk voor stuk rockklassiekers die iedereen (her)kent. Tijdens een optreden van Black Pearl komen ze allemaal voorbij!

 

 

00.00 u

Red Hot Chili Peppers
by Red Hot Chili Neppers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Red Hot Chili Neppers brengen een ode aan hun helden van de Red Hot Chili Peppers. Van de grote hits tot minder bekende Peppers-pareltjes, het repertoire van de Neppers heeft voor ieder wat wils.

De Red Hot Chili Neppers hebben een groot aantal podia in binnen- en buitenland opgefunkt en mogen zich inmiddels één van de beste Peppers-tributes van de Benelux noemen. De Neppers zijn altijd op zoek naar de perfecte benadering van het Peppers-geluid en zetten op het podium een eigen identiteit neer. De kenmerken van een Neppers-show? Energie, dynamiek, interactie, knallende funkrock… De Neppers hebben alles in huis wat je van een denderende Peppers-tribute mag verwachten!