Het was zomer 2019 in een uitverkocht Openluchttheater dermate genieten dat Ap Art Events blij is hen vrijdag 23 juli 2021 opnieuw exclusief in Limburg te mogen presenteren in deze schitterende ambiance.  Deze Tsjechische Beatles Tribute is werkelijk een MUST SEE voor elke BEATLES fan!   Getuige deze compilatie beneden, opgenomen in Duitsland (juli 2018).  De foto is genomen tijdens hun uiverkocht optreden afgelopen jaar in het Openluchttheater Valkenburg.

Entree:  € 25/20 (Early Bird)

Tickets zijn te bestellen via onderstaande link/ticketservice van het Openluchttheater Valkenburg: https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/BA7EA9E08635/1?fbclid=IwAR2Fy_A0jX_PqwXxgblX_jck6II_9nmHYMfiDA-tPCrbXonTtsk6Pmj2jg8

 

 

 

Beatles Revival

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Deze tribute band heeft dezelfde kapsels, de kostuums, kompleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch,Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte ‘stage look’ is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s; zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.