Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/09/2017
21:00 - 23:00

Location
Magisch Theater

Categories


In het kader van zijn Europa tour komt zaterdag 30 september de uit de Australische Blue Mountains (omgeving Sydney) afkomstige Do It Yourself artiest “Claude Hay” voor een exclusief concert terug naar het Magisch Theatertje, Molenweg 4, Maastricht (wijk Amby)

De entree bedraagt € 15.  Reserveren wordt aanbevolen.

Dat kan via info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr + aantal gewenste kaarten). Er is in dit intieme, akoestisch perfecte, theater ruimte voor 100 bezoekers dus wees er op tijd bij

Claude Hay

Deze Australische award winnaar speelt slide gitaar, bas en drums en weet als weinig anderen traditonal blues, rock en funk te mixen tot een overweldigend swingend geheel. Claude Hay behoort tot ‘s werelds beste “Do It Yourself” artiesten van dit moment. Bij zijn optredens maakt hij gebruik van looping technology waardoor hij klinkt als een voltallige band. Door deze aanpak heeft Claude Hay inmiddels wereldwijd een fanschare opgebouwd. Hij bracht tot nu toe 3 award winnende albums uit. In zijn Do It Yourself approach gaat hij nét iets verder dan de meeste van zijn collega’s. Zijn combi van bas en gitaar (zijn ‘Betty”) bouwde hij bijvoorbeeld geheel zelf, gesneden uit een gevonden stuk hout. En dan hebben we “Stella”… zijn nieuwe ‘Cigar Box’ gitaar, … gebouwd van/uit een 6 dollar tinne baktrommel.

Claude Hay woont in een zelfgemaakt huis en bouwde zijn eigen studio van de grond af aan. Zijn tourvan pimpte hij op met een keuken en douche. Ook wel nodig als je beseft dat deze geniale solo-rocker het gros van het jaar onderweg is op tournee. Hij wordt wereldwijd gevraagd en waar hij speelt, keert hij terug. Dus ook bij ons. WELCOME BACK CLAUDE

Check zijn website voor info en (geluids)fragmenten: http://claudehay.com.au/ dan zul je ontdekken dat we vanavond een zeer energiek concert mogen verwachten van een ‘Sea Sick Steve” alike gehalte dat zijn weerga nauwelijks kent.