Date/Time
Date(s) - 01/11/2018
20:30 - 22:30

Location
Cultuurhuis Heerlen

Categories


Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst

Donderdag 1 november zal singer-songwriter/gitarist David Philips optreden in het Cultuurhuis Heerlen.

David Philips is een 100% Do It Your Self Artist. Op al zijn tot nog toe uitgebrachte albums speelt hij alle instrumenten zelf, heeft hij zelf de produktie geregeld en zelfs het artwork komt uit zijn handen.

Folk, blues, rock, jazz, electronica en psychedelica worden verweven in David Philips’ muziek, getuige o.a. zijn album “If I had Wings”, het album dat David altijd al had willen maken maar niet ‘durfde’ te maken”, aldus David Philips. Een plaat met enkel parels wooronder de songs “Angel” en “Venomous Soul”

David Philips is een begenadigde gitarist en zijn songs, teksten en composities zijn van een uitermate hoog niveau.  Een artiest die ons inziens een groot publiek gaat bereiken.  Des te mooier dat wij hem nog steeds mogen gaan zien in het kleine clubcircuit.   Hij zal vanavond ook zijn nieuwe plaat “Get Along”  aan jullie presenteren.  Deze plaat krijgt wederom enkel lovende recensies en was vorige week veel te horen op Radio 2 daar Dolf Janssen de plaat verkoos tot ‘CD van de Week’.

 

Entree: € 13 //  Meer info :  www.cultuurhuisheerlen.nl