Foto: Remy Wulms ©

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst

Design: Sjon Mobers (DAG Design) // Foto:  Jos Göritzer

 

Zondag 17 maart luiden we de lente in met een gepassioneerde flamenco matinee. Op het programma een optreden van Labryénco feat. zanger Falu de Cadiz en danseres Conchita.

Labryénco is opgericht door gitarist/componist Alain Labrie. Al jaren draaien zij in Nederland mee aan de top van de in/vanuit Nederland opererende Flamenco-scene. Hun laatste CD “La Penultima” kreeg en krijgt enkel 4- en 5 sterren recensies. In 2017 was Labryénco te zien op een zeer goed gevulde Noche de Flamenco in het prachtige Openluchttheater Valkenburg. Die avond was eveneens danseres Conchita van de partij.   Hier beneden is een compilatie te zien van dit optreden (opgenomen door Hélène Hoenjet van het Openluchttheater Valkenburg). Beeld en geluid zeggen meer dan woorden.

Entree: € 17 / 14 (Early Bird Tickets).   Early Bird Tickets zijn te reserveren via info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr + aantal kaarten).   Er zijn max 50 Early Bird Tickets dus wees er op tijd bij.  Tickets zijn eveneens direct on line te bestellen via deze link:

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/flamenco-matinee-met-labrynco-feat-f?fbclid=IwAR0-CPdaAfS9IlX4itptfVnJWWP5-PNTaAh78K0tMEQV_7xtEolNEcVrQS0

 

 

Meer info Cultuurhuis Heerlenwww.cultuurhuisheerlen.nl