Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/10/2017 - 14/10/2017
20:30 - 01:00

Location
Cultuurhuis Heerlen

Categories


foto van Ap Art Events.
Vrijdag 13 oktober organiseert Ap Art Events een Gypsy Night in het Cultuurhuis Heerlen.
Op het programma staat een optreden van de gypsy formatie TABOR met na afloop een afterparty met dj Janusch (gypsy grooves, swing, balkan beats en meer)

 

De entree bedraagt € 13 aan de kassa en € 11 via reservering.  Reserveren:  info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr + aantal gewenste kaarten

 

TABOR

PIROSCHKA TRISKA: vocals
ROGER MORENO: akkordion, violin, percussions and vocals
TSJAWO ADELL: lead-guitar and mandolin
MORO ADELL: rhythm-guitar
JANUSCH HALLEMA: double-bass and vocals

 

TABOR is een zeer veelzijdig sinti-ensemble met een bijzondere voorliefde voor authentieke, traditionele gypsymuziek. Zowel romaliederen uit oost-europa als sintiliederen uit west-europa komen voorbij . Soms warm en opzwepend, soms droevig en melancholisch. De groep speelt tevens met veel vreugde “gypsy jazz” in de geest van de legendarische Django Reinhardt met zijn “Quintet de Hotclub de France” en traditionele en modernere jazz standards.

De aanwezigheid van de charismatische zangeres Piroschka Triska geven hun muziek een extra warmbloedige dimensie. Middels talloze optredens op festivals, in tv- en radioprogramma’s, films, theaters en concertzalen heeft deze groep haar naam gevestigd in zowel binnen- als buitenland.

TABOR, een groep die u laat verlangen naar vrijheid

 

dj Janusch

Na afloop nodigt dj Janusch jullie uit die vrijheid middels dans te vieren. Hij draait een vurige mix van gypsy standards, gypsy grooves, balkan beats en andere passende worldgrooves