Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, tekst

Vrijdag 27 september een gypsy night in het Magisch Theatertje in Maastricht. En wat voor een!!

De Basily Gypsy Band behoort tot de absolute top van de Gypsy Jazz in Europa en al meer dan 15 jaar tot een van de belangrijkste groepen uit het rijke aanbod van Ap Art Events in Limburg en de euregio.  Ze speelden in alle grote theaters van Nederland, Scandinavië en over zee en speelden maar liefst 4 x op het North Sea Jazz Festival.

Ron Wood van The Rolling Stones nodigde hen jaren geleden uit voor zijn verjaardagsfeest waar deze mannen exclusief de muziek verzorgde, resulterende in het nummer “For The Stones” dat zij opnamen om dit moment te vereeuwigen.  In Limburg traden ze o.a. op in het Parkstad Limburg Theater en het Theater aan het Vrijthof. We zijn dan ook zeer trots deze rasartiesten in ons intieme, akoestisch perfecte theatertje te presenteren. Insiders weten genoeg. Dit wil je niet missen. Er zijn maar 80 stoelen te reserveren dus wees er op tijd bij!

De entree bedraagt 17,50 aan de kassa en 15 per reservering. Reserveren kan via info@ap-artevents.nl (ovv naam, telnr + aantal gewenste kaarten).