Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, tekst

Zaterdag 6 april komt op uitnodiging van Ap Art Events het Gypsy Ensemble Tabor terug naar het Cultuurhuis Heerlen voor een swingende gypsy night

Tabor is een veelzijdig sinti-ensemble met een bijzondere liefde voor authentieke, traditionele gypsy-muziek. Zowel romaliederen uit Oost-Europa als sintliederen uit West-Europa komen voorbij.

Soms warm en opzwepend, soms droevig en melancholisch. Tabor speelt ook met veel vreugde ‘gypsy jazz’ in de geest van de legendarische Django Reinhardt en traditionele- en moderne jazz-standards.  Tabor is een groep die je laat verlangen naar vijheid.  Inhoudelijk staat Tabor voor diversiteit, identiteit en versterking van het tanende culturele erfgoed van Sinti en Roma die dreigt te vervlakken door globalisering en digitalisering. Deze avond ligt de nadruk op dans.  Zangeres/danseres Paula Ferron zorgt voor extra vuur tijdens deze Gypsy Night.  Ze beheerst de traditionele gypsy dans maar treedt ook op met haar oriëntaalse dansshow.

Bezetting:  Paula Ferron (zang/dans), Roger Moreno (zang/accordeon/viool),  Janusch Hallema (contrabas), Moro Adell (rhythm gitaar), Tchawo Adell (solo gitaar/mandoline)

 

Entree: € 16 / 13,50 (Early Bird Tickets // eerste 30 tickets)

Koop je tickets on line via deze link: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/gypsy-ensemblea-tabor

Reserveren kan ook en wel via info@ap-artevents.nl (ovv naam, telnr + aantal kaarten)