Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/09/2017
20:30 - 23:00

Location
Cultuurhuis Heerlen

Categories


foto van Ap Art Events.

foto van Ap Art Events.

 

Heerlen Jazz presenteert i.s.m. Ap Art Events een optreden van Eddy & the Ethiopians, een top afro-, funk-, jazz formatie die afgelopen jaar de afterparty van de Heerlen Jazz Boulevard verzorgde en zo goed werd ontvangen dat Heerlen Jazz ze nu graag aan een groter publiek presenteert in het Cultuurhuis Heerlen.

De entree bedraagt slechts € 7,50.   Reserveren kan via info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr + aantal deelnemers)

 

 

EDDY & THE ETHIOPIANS
 
Saxofonist/componist en bandleider Edward Capel ontmoette tijdens tours met de band van de Ethiopische zangeres/danseres Minyeshu Kifle enkele Ethiopische muzikanten waarmee hij sindsdien regelmatig dampende sessies organiseert in het ketelhuis van de voormalige Philipswinkel in Eindhoven ,nu beter bekend als het T.A.C. ( www.TAC.nu)
 
Een international samenraapsel van muzikanten bestaande uit : een vette rockjazzgitarist, vurige fluitiste ( FR), Surinaamse percussionist, venijnige toetsenist en uit Gent de Belgische trompettist en ambasadeur van de vrije improvisatie muziek die samen met de meest groovende drum&bassbrothers van EHV een heerlijke meltingpot brouwen van Ethiopische & West-Afrikaanse muziek, funk& hiphopgrooves en freejazzimprovisaties die je het vuur uit je sloffen doen dansen.
foto van Eddy & the Ethiopians.