Date/Time
Date(s) - 27/09/2018
20:30 - 22:30

Location
Cultuurhuis Heerlen

Categories


foto van Ap Art Events.

Donderdag 27 september een Indiaas concert in Cultuurhuis Heerlen. Ap Art Events organiseert een concert van de virtuoze, Indiase sarodspeler Anshuman Maharaj. Hij wordt op tabla begeleid door Vibhu Maharaj. Dit duo is werkelijk een must hear & see voor liefhebbers van Indiaas klassiek en behoort tot de top van de hedendaagse, nieuwe lichting talentvolle musici in India.

Entree: € 13 (kassa) en € 10 via reservering. Reserveren kan via info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr + aantal gewenste kaarten).

Meer info Cultuurhuis Heerlen via www.cultuurhuisheerlen.nl

Anshuman & Vibhun Maharaj

De gebroeders Anshu & Vibhu Maharaj (Sarod en Tabla) zijn afkomstig uit Varanasi, een van de meest bijzondere plekken op aarde. Zij zijn de zonen van de wereldberoemde tabla speler Pt. Prakash Maharaj. Anshuman beschikt over zeer vernieuwende skills en een sublieme stijl van spelen. Fris, frivool en altijd bezield. Hij weet als weinig andere sarod spelers van deze nieuwe generatie op een zeer hoog niveau te improviseren en gaat graag in interaktie met zijn publiek. Daarbij op wonderbaarlijke wijze begeleid door de meester-tabla speler Vibhu Maharaj. Een klankspel dat je hart zal verwarmen en je mee neemt op een reis naar en door het prachtige India.