Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/12/2017 - 10/12/2017
20:00 - 23:55

Location
diverse podia Maastricht

Categories


Vrijdag 8, Zaterdag 9 en Zondag 10 december presenteert Ap Art Events weer een editie van het jaarlijkse Magic Music Maastricht festival.  Deze 7de editie zullen er in en i.s.m. de horeca Maastricht en het Magisch Cultuurfestival op rond de 15-20 podia een 35 tal gratis concerten geprogrammeerd worden door heel het centrum van Maastricht, stadsdeel Wijck en Heer.

De eerste namen zijn inmiddels bekend.  Dat zijn “The Rolling Beatles”, “The Close Bend”, “Third House on the Left”, “Maassa” en “Rectifire”.  

 

Foto: The Rolling Beatles.  Zaterdag 9 december te zien in Café de Belsj (Maastrichter Heidenstraat, Maastricht). Ze brengen een powerfulle mix van muziek van de Rolling Stones en de Beatles.  Afgelopen jaar zorgden deze kanjers nog voor een uitverkochte show in het Openluchttheater Valkenburg.  In het kader van Magic Music Maastricht zijn ze gratis te bewonderen in Café de Belsj. Een van de headliners van deze editie van dit jaarlijkse festival.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de totale line up die midden november in zijn totaal hier gepubliceerd zal worden middels een digitaal programma-boekje (inbladerexemplaar).

Half november verschijnt er een programmaboekje in een oplage van 10.000 stuks. In dit programmaboekje (dat door heel Maastricht en de euregio verdeeld wordt) is nog ruimte voor adverteerders.  Als adverteerder steunt u ons jaarlijkse festival en bereikt u een breed, cultuur- en muziekminnend publiek door heel Maastricht en de euregio.  Voor meer informatie kunt u ons mailen via info@ap-artevents.nl

 

Een impressie ven het optreden van The Rolling Beatles – juli 2016 – (uitverkocht) Openluchttheater Valkenburg.

Een impressie van Third House on The Left.  Zondag 10 december te zien in Café de Belsj (Maastrichter Heidenstraat 8, Maastricht). Aanvang 16 u. Entree gratis.  Deze opname is gemaakt in poppodium NIEUWE NOR (support Ian Seagall).