Date/Time
Date(s) - 27/07/2018
20:30 - 23:00

Location
Openluchttheater Valkenburg

Categories


foto van Ap Art Events.

© DAG Design // Sjon Mobers (King Mobe)

 

 

Massada bestaat 40 jaar. In het kader van de “40 years of Massada Tour” zal Massada vrijdag 27 juli een in Limburg exclusief concert geven in het prachtige Openluchttheater Valkenburg. Bijna 40 jaar na hun optreden op Pinkpop (1979) kunnen we genieten van al hun grote hits zoals “Dansa” , “Latin Dance”, “Sajang E” en “Arumbai”.

De band komt in een 11-mans bezetting (8 bandleden + 3 achtergrondzangers)

De entree bedraagt € 22,50.   De Vroegboektickets zijn uitverkocht.  Wees er op tijd bij!

 

Koop je tickets via deze link:

https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/8F9EDB7CB848/1

 

 

 

MAGIC MUSIC WEEKEND

Het concert van MASSADA vormt de aftrap van ons  jaarlijkse MAGIC MUSIC WEEKEND in dit prachtige Openluchttheater. Op zaterdag 28 juli organiseren we i.s.m. het Openluchttheater Valkenburg de derde editie van de Noche de Flamenco, een spetterende flamenco-avond met optredens van Flamencosa, het John Filmore Quartet en Grupo El Periquin feat. Conchita.  Zondag 29 juli een grande finale met een avondvullende U2-Tribute door de band LikeU2.  Check onze agenda voor meer info.

 

 


MASSADA


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rock wordt vermengd met Latijns-Amerikaanse invloeden, funk en soul en laat ook de Molukse roots horen. De band kenmerkt zich door het grote aandeel van percussionisten in de bezetting. Hun sound wordt vaak vergeleken met die van Santana. Latin rock van de allerbovenste plank. En bovenal heeel erg dansbaar. Dansa… don’t quit dancing… the time for JOY is NOW

In april verscheen er een CD- , DVD-Box met de naam Boronda

Een prachtige box en tevens een levend bewijs dat deze band na 40 jaar nog steeds staat als een huis.   Natuurlijk is deze box vanavond te koop. Een must-have voor elke Massada-fan.