Date/Time
Date(s) - 27/07/2019
20:30 - 23:30

Location
Openlucht Theater Valkenburg

Categories


Foto: danseres Conchita Boon (© Remy Wulms / Parkstad Limburg Theaters)

 

Alweer de vierde editie van de Noche de Flamenco in het prachtige Openluchttheater Valkenburg aan de Plenckertstraat 55a te Valkenburg.   Met ditmaal optredens van Livio Gianola (feat. Conchita) en Tiempos Nuevos (feat. Cristina Hall).

Entree: € 25 / € 20 (vroegboek)

 

Koop je ticket(s) via onderstaande link

https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/18671C6F1CE7/1

 

 

Livio Gianola feat. Conchita

 

De Italiaanse flamencogitarist Livio Gianola bespeelt een 8-snarige (!!) flamencogitaar en wordt tot de top van de hedendaagse flamencoscene in Europa gerekend. Als danseres verschijnt Conchita Boon ten tonele. Haar expressie, dramatiek, passie en sensualiteit zorgen in combinatie met het sublieme gitaarspel van Gianola voor een adembenemend schouw- en klankspel, getuige benedenstaande opname (Bataclan).  Een prachtige choreografie van Conchita op de flamenco-gitaarklanken van Livio Gianola.  Beeld en geluid spreken meer dan woorden kunnen zeggen.  Overtuig je zelf en check deze sublieme opname.

 

Tiempos Nuevos feat. Cristina Hall

Gitarist Edsart Udo de Haes van Tiempos Nuevos wordt door velen gezien als de allerbeste in Nederland. Samen met zangeres/gitariste Maria Marín gaat hij op zoek naar flamenco zonder grenzen en clichés. Een Flamenco nieuwe stijl (Tiempos Nuevos).  Danseres Cristina Hall (Spanje) sluit perfect aan bij hun gedachtegoed.  Evenals Conchita Boon danst zij vrij, intuïtief en met veel gevoel voor dramatiek.  Het gezelschap wordt gecompleteerd door drummer Jamie Peet, een van de allerbeste allround (jazz)drummers in Nederland.  Luister beneden naar een mooie opname van Tiempos Nuevos met op drums deze Jamie Peet.

 

 

Kijk hier naar een sublieme choreografie van Cristina Hall.  

“White Bird”