Date/Time
Date(s) - 28/07/2018
20:30 - 23:30

Location
Openlucht Theater Valkenburg

Categories


foto van Ap Art Events.

Na 2 succesvolle edities (2016 en 2017) organiseert Ap Art Events op ZATERDAG 28 juli de derde editie van de jaarlijkse Noche de Flamenco in het wonderschone Openluchttheater Valkenburg. Op het programma staan optredens van het John Fillmore Quartet (feat. zanger Falu de Cadiz en danseres Jorinde Cielen), Grupo el Periquin feat. danseres Conchita en Flamencosa.

Drie zeer gepassioneerde flamenco optredens van de allerbovenste plank met danseressen waar de vonken van af spatten. Wat wil je op een warme zomerdag nog meer in dit prachtige Openluchttheater Valkenburg?

Tickets kosten € 22,50 en zijn te bestellen via de ticketservice van het Openluchttheater Valkenburg: 

https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/facebook/event/399DAEEDC053/1

 

 

John Fillmore Quartet (ESP/UK/NL)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit internationale gezelschap speelt een spannende mix van pure en moderne flamenco. Zo is er een prominente rol voor zang, palmas en gitaar weggelegd, maar wordt er eveneens gebruik gemaakt van instrumenten zoals de fretloze basgitaar en de tabla. De muzikanten dagen elkaar continu uit om het beste uit zichzelf te halen. Danseres Jolinde Cielen gooit nog een schep kolen op dit toch al gepassioneerd brandend vuur.

Bezetting:

John Fillmore (UK): flamenco gitaar
Ron van Holland (NL): percussie
Franklin Heilijgers (NL): fretloze basgitaar
Falu de Cádiz (Spanje): zang en palmas
Jorinde Cielen (NL): dans

 

El Periquin y Grupo (ESP/NL)

El Periquin heeft 5 zeer goed ontvangen cd’s op zijn naam staan en komt zeer binnekort met een nieuwe CD uit.

Al 25 jaar  tourt El Periquin langs gerenomeerde theaters in o.a. Spanje, Noord Amerika, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Finland, Portugal en Marokko. Hij werkte o.a. samen met Carmen Cortes, Ana Fargas, Sabu Porrina, Yeye de Cadiz en Yelsey Heredia.

Ook wordt hij veel gevraagd vanuit de jazz-scene en deelde hij het podium met o.a. het Rosenberg Trio, Laura Figi, Cor Bakker, Martin Verdonk, de Gypsy Boys en Izaline Calister.

Al jaren werkt hij samen met danseres Romina Toroz die zal schitteren tijdens dit veelbelovende concert van El Periquin y Grupo.

 

Bezetting:

El Periquin: gitaar

Nausad Kiamoeddin: percussie
Romina Toroz: dans
Franklin Heijligers: fretloze bas
Falu de Cadiz: zang

 

foto van Ap Art Events.

Danseres Romina Toroz

 

 

 

Barraka (Sequiriya) – El Periquin “De Madrid Al Cielo”

 

 

 

 

Flamencosa (NL/ESP)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De aangrijpende flamenco-muziek en de diepe achtergonden van deze cultuur leerden zangeres/gitariste Annemiek Kusters luisteren naar de stem van de ziel. Haar stem leerde zingen en sindsdien klopt haar hart mee in het compas van de Flamenco.

Annemiek Kusters: gitaar en zang
Monique Peelen: dans