Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 10/02/2019
15:00 - 17:00

Location
Cultuurhuis Heerlen

Categories


 

Zondag 10 februari mogen de liefhebbers van het oeuvre van de legendarische mondharmonicaspeler Toots Thielemans zich verheugen op een prachtig concert van zijn pupil, persoonlijke vriend en alom geaccepteerde opvolger Tim Welvaars.  Tim Welvaars stond regelmatig met Toots Thielemans op het podium en deelde als mondharmonicaspeler het podium met de allergrootsten der aarde waaronder Stevie Wonder, George Benson, Jan Akkerman en natuurlijk Toots Thielemans bij wie hij in de leer was.

Samen met pianist Johan Clement (die jaren met Toots Thielemans tourde) zal hij een Ode brengen aan zijn grote inspirator en persoonlijke vriend.  Al de grote hits van Toots komen voorbij. Denk aan nummers als “Het Mistige Rooie Beest”, “soundtrack van Baantjer” en natuurlijk Bluesette, zijn wellicht allergrootste hit.

Dit concert wordt georganiseerd door Heerlen Jazz en komt tot stand i.s.m. Ap Art Events.

De tickets kosten slechts € 7,50 en zijn on line te bestellen bij het Cultuurhuis Heerlen.  Ze staan bij het schrijven van dit artikel (29 okt 2018) nog niet on line maar kunnen al gereserveerd worden á € 7,50 bij Ap Art Events.  Dat kan door een mail te sturen aan info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr + aantal gewenste tickets).

Meer info over het Cultuurhuis is te vinden op www.cultuurhuisheerlen.nl

Aanvang concert: 15.00 uur. Zaal en café open: 14.30 u.