Geplaatst door Forum Sittard op Vrijdag 27 maart 2020

Op zaterdag 24 april 2021 zal de Pink floyd Tribute band Absolutely Floyd ikhv haar One World Tour een exclusief concert geven in Forum Sittard.   
 
Absolutely Floyd neemt tijdens dit concert het publiek mee op een avontuurlijke reis langs het oeuvre van Pink Floyd. De combinatie van muziek, een prachtige lichtshow en veelal zelf gemaakte videoprojecties, maakt het concert van Absoluty Floyd tot een waar genot om naar te luisteren en te kijken. Behalve alle hits komen ook andere parels voorbij en zelfs solostukken van Rogers Waters en David Gilmour ontbreken niet!
 
Absolutely Floyd heeft inmiddels bewezen tot de top van de Nederlandse Pink Floyd tributes te horen. Tijdens een concert wordt de bezoeker verwend met een keur aan hits uit het gehele oeuvre van Pink Floyd met af en toe een uitstapje naar een solonummer van David Gilmour en Roger Waters. Dit alles aangevuld met veelal zelf geproduceerde videobeelden en een fantastische lichtshow!
 
Voor jong en oud is een Absolutely Floyd-performance een feest van herkenning. Laat je op zaterdag 24 april meevoeren in de wereld die Pink Floyd heet!
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, mensen op toneel, nacht en concert
 

Tickets:

 
€25,- Voorverkoop Ticket
 
€47,50,- Voorverkoop Ticket inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.
 
Aan de avondkassa zijn de kaarten, indien beschikbaar, verkrijgbaar voor:
€30,- ticket only.
 
Time Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 21.00 uur.
Verwachte eindtijd: 00:00 uur.