Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 20/10/2019
14:00 - 19:00

Location
Auw Kerk

Categories


Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, meme en tekst

De muziek van Queen is door het enorme succes van de film Bohemian Rhapsody populairder dan ooit. Er zijn dan ook enorm veel acts die een eerbetoon brengen aan de legendarische Britse band. Echter weinige halen het niveau van Joseph Clark en zijn band ‘The Music of Queen’. De van oorsprong Amerikaanse zanger heeft dan ook ruim veertig jaar professionele zangervaring en vertoont op vocaal gebied een verbluffende gelijkenis met Freddie Mercury, zonder geforeceerd hem te willen evenaren. 

 

Met The Music of Queen weten Clark en zijn live-band in een ruim twee uur durende show de sfeer op te roepen van de befaamde Queen-concerten van weleer.

Een heuse HOOGMIS in deze monumentale Auw Kerk in Bunde.

Entree € 25 / 20 (via reservering).  Reserveren: info@ap-artevents.nl (ovv naam, tel.nr + aantal gewenste tickets).

 

SUPPORT :  BLUEMINDED (80’s / rock / prog-rock) 

Voorafgaand aan deze Queen Tribute Show zal de rockband Blueminded de zaal op temperatuur brengen met hun mix van 80’s pop/rock en moderne(re) stijlen. Deze band rondom singer-songwriter/componist Jörgen Koenen klinkt zeer origineel en speelde onlangs nog bij Countdown Café en King’s Night and Day Maastricht.  Inspiratiebronnen:  U2, The Police, Sting, Peter Gabriel, Genesis, Coldplay en Muse.

 

Van Nelson Mandela tot het Gelredome

De inmiddels vanuit Zuid-Afrika werkende zanger Joseph Clark heeft een indrukwekkend CV: hij had de eer voor Nelson Mandela te zingen op zijn 85-jarige verjaardag en in 2011 gaf Clark met The Queen Experience een uitverkocht concert voor 30.000 bezoekers in het Gelredome. Eerder zong hij al in grote internationale producties als Jesus Christ Superstar, West Side Story en Queen at the Opera. Ook de recensies liegen er niet om; het gerenommeerde The Times noemde Clarks prestaties op het podium ‘fenomenaal’.

 

Bijzondere setlist

De setlist die Joseph Clark en The Music of Queen verzorgen is uniek. Los van klassiekers als We Will Rock You, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, I Want To Break Free, Radio Ga Ga, Killer Queen, Fat Bottomed Girls, Bicycle Race en Bohemian Rhapsody, spelen ze ook Queen songs die normaliter niet live worden gespeeld, zoals Innuendo, You Take My Breath Away, Is This The World We Created, Too Much Love Will Kill You, Mother Love and In My Defence.