Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst

The Man, The Legend, The Boss komt naar Forum Sittard!

De Bruce Brothers  presenbteren een meer dan 3 uur durende show waarbij het album ‘The River’ ten gehore wordt gebracht!

**A Tribute To The River**
Na in 2015 het album Born To Run en in 2017 het album Darkness On The Edge Of Town integraal live te hebben gespeeld brengt Bruce Brothers dit jaar een ode aan het 40 jaar oude dubbelalbum van The Boss: ‘The River’. Het album haalde de top 3 van de album top 100 en met Hungry Heart behaalde Bruce Springsteen zijn eerste top 10 hit in Nederland.

 

**Bruce Brothers**

De Bruce Brothers is als tributeband opgericht voor een eenmalig concert op de vooravond van het optreden van Bruce Springsteen & The E Street Band op Pinkpop 2009. Door het enthousiasme van publiek en muzikanten is Bruce Brothers inmiddels meer dan 10 jaar on the road in Nederland, België en Duitsland.

De Bruce Brothers brengen de energie, spirit en schoonheid van een Springsteenconcert tijdens een 3+ uur durende show. Na de 20 nummers van The River krijgen de Bruce Brothers gezelschap van de blazerssectie ‘Horny Horns’. Klassiekers als ‘Badlands’, ‘Thunder Road’, ‘Jungle Land’ en hits als ‘Born in the USA’ en ‘Dancing in the Dark’ maken van deze Tribute Night een ‘Glory Day’.  It’s Boss Time!

 

TICKETS

https://forumsittard.nl/event/tribute-night-bruce-springsteen/?fbclid=IwAR0-pLE0h-ULuVMyavQGZBtjWtJHCoSAcbhnAB_EvhqvfkzOINRSScpj750