Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan en lucht

Mirage is dè band om de gouden hits van Fleetwood Mac te laten herbeleven. Verwacht tophits zoals: Songbird, Dreams, Go Your Own Way, The Chain en veel meer…

 

Tickets vanaf € 15 (Early Birds) zijn te bestellen via deze link: https://forumsittard.stager.nl/web/tickets/287960?fbclid=IwAR1jSU9KAWAtK7mFqF4ZMECGD1-7rpr-1v0FkAm5Uwaogx9ZqMKjN5QxTck

 

Een impressie:

Mirage –  Tribute to Fleetwood Mac

De band Mirage bestaat uit vijf topmuzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van toen nieuw leven in te blazen.In de bekende flamboyante kleding met top hats en prachtige harmonieën, nemen de leden van Mirage je mee in de sprookjeswereld van Fleetwood Mac.

De songs worden weergaloos vertolkt met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in b.v. nummers als ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Ook de van Christine Mc Vie bekende nummers ‘Songbird’ en ‘You Make Lovin’ Fun’ worden fantastisch neergezet. En natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’, ‘Don ’t Stop’ en ‘Go Your Own Way’ ook de revue!

De sterke zangkwaliteiten van elk individueel lid garanderen zowel een gevarieerd programma als de prachtige harmonieën die inherent zijn aan de muziek van Fleetwood Mac. Dankzij een eersteklas line-up van doorgewinterde professionals, waaronder voormalig Wild Romance-drummer Gus Genser, bassist Joyce van den Hoorn, toetsenist Louise van de Sande Bakhuyzen, gitarist Dominik Sprenger en zanger Chaja van der Heide belooft dit een avond vol kwaliteitsmuziek te zijn!

In de zomer van 2017 was Mirage te zien in het Openluchttheater Valkenburg. Van deze totaal uitverkochte show zijn er live beelden gemaakt. Kijk hier beneden naar een compilatie live opnames van dit concert, gemaakt door Hélène Hoenjet van het Openluchttheater Valkenburg.

 

 

Waan je terug in de tijd tijdens deze Tribute Night: Fleetwood Mac door ‘Mirage’!

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, op podium, een muziekinstrument bespelen, staan en nacht

Tickets

Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€15,- Early Bird (Let op! Maximaal 150 tickets beschikbaar!)

€37,50- Early Bird inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

€20,- Voorverkoop Ticket

€37,50,- Voorverkoop Ticket inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

 

Check benedenstaande link voor jouw bestelling: 

https://forumsittard.nl/event/tribute-night-fleetwood-mac/?fbclid=IwAR21lK8soBMO4v5iiOoGRfmfjI2dQROJqhdNgXkZK_vEIJ3FraX6yUqw6Cg

**Time Schedule:**
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 21.00 uur.
Verwachte eindtijd: 23:30 uur.