Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Ap Art Events presenteert “The Bootleg Doors”, een tribute to de legendarisch band “The Doors”.  De band is opgericht in 1996 in Amsterdam.  Ze stonden in theaters, clubs en op festivals wereldwijd.  De band kent maar één doel: zo veel mogelijk mensen de prachtige, hypnotiserende en fascinerende muziek van The Doors laten beleven/herbeleven. De band gebruikt zo veel mogelijk de originele instrumenten en backline, zonder een copy te willen zijn van de helaas veel te weinige live opnames die het Doors’ erfgoed ons geschonken heeft. De band verbijzondert zich door live met een bassist op te treden (bij de legendarisch Doors werd de bassist ingehuurd voor studio-opnames).  De Bootleg Doors gaan 2 x 60 minuten knallen. Alle grote hits komen voorbij bij deze door de wol geverfde rasmuzikanten.

Gilles Yepremian, een oude vriend van Jim Morisson tijdens zijn tijd in Parijs, nodigde de Bootleg Doors uit voor een optreden tijdens “The Doors Memorial Concert’ op Elyssee Montmartre in Parijs.  Een groter compliment kon de band eigenlijk niet krijgen.  Kom en overtuig je zelf en ‘let it roll baby roll… …. let it rooooooool… all night long’  !

Entree:  € 15 (vaste prijs)

 

 

Bestel je tickets hier:

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/the-bootleg-doors-17-05-2019?fbclid=IwAR0PoCKtnoLRdGiA1ksty__0m2XEZf0_bnCPc4KLXKHRmTDEv7nP5il4qxc