• Samenwerking met De Muziek Trein
  • Samenwerking met De Muziek Trein
  • Samenwerking met De Muziek Trein

Samenwerking met De Muziek Trein

Per 17 oktober 2020 is er een samenwerking ontstaan tussen Ap Art Events en De Muziektrein. Samen zijn we gevestigd aan de Benzenraderweg 8 (de deur staat altijd open voor een kennismaking, info, kop koffie, een expositie of de aanschaf van dat ene vinyl album dat aan jouw collectie nog ontbreekt). Op de langere termijn zullen we ook huiskamerconcertjes alhier organiseren. 

De muziektrein is ontstaan meteen toen de lockdown Nederland bereikte. Mirella Dohmen, bedenker van dit hele mooie muzikale initiatief heeft professionele artiesten als Ivo van der Bijl, Happy Hendrix, Damien van Elburg en Hossa Prinz, gepromoot en bij instellingen en verzorgingshuizen speciale miniconcerten georganiseerd. In deze periode heeft de gehele muziektrein 400 van deze locaties mogen verblijden met een muzikale stop. Sinds de lockdown is opgeheven zal deze muziektrein zich als professioneel bedrijf blijven voortbewegen en muziek verspreiden.

Meer info over de Muziektrein is te vinden via www.muziektrein.eu  (foto's : zangeres Happy en singer-songwriter Damiën van Elburg (zwart/wit)