• Tribute To Billy Joel - Alexander Broussard - Theater Landgraaf - Vr. 17 sept. 19.30 en 21.15 u

Tribute To Billy Joel - Alexander Broussard - Theater Landgraaf - Vr. 17 sept. 19.30 en 21.15 u

Alexander Broussard speelt Billy Joel

In deze boeiende solovoorstelling, leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel.

Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer.

Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.Billy Joel

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.

Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger ‘Pianoman’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’ , ‘Goodnight Saigon’ of lekkere pop zoals ‘Uptown Girl’. Stuk voor stuk klassiekers.

Deze show is in Theater Landgraaf 2 keer te zien deze avond

Aanvang show 1 : 18.30 u (tot 20.00 u)
Aanvang show 2 : 21.00 u (tot 22.30 u)

Volg de ticketlink om je ticket naar voorkeur te bestellen. Wees er op tijd bij want de capaciteit is vanwege de coronamaatregelen beperkt tot 30 zitplaatsen (2 personen per tafel)

agenda

vr 17 september 2021 19:00-20:30u
Theater Landgraaf
vr 17 september 2021 21:15-22:45u
Theater Landgraaf