• The Rolling Beatles - Openluchttheater Brunssum - Zaterdag 28 augustus - 20 u

The Rolling Beatles - Openluchttheater Brunssum - Zaterdag 28 augustus - 20 u

The Rolling Beatles is een spetterende band waarvan het repertoir bestaat uit nummers van The Beatles en The Rolling Stones. Een unieke combinatie. Het repertoir bestaat uit een dwarsdoorsnede van deze twee legendarische groepen. Paul Logister neemt het Beatles gedeelte qua leadzang voor zijn rekening en Ralph Winkler als onvervalste Stones-fan de leadzang van The Rolling Stones.

Tijdens al hun optredens bruist het van enthousiasme en energie. Zonder dat de puurheid en oorsprong van de legendarische nummers verloren gaat, vertolken the Rolling Beatles deze nummers toch op hun geheel eigen wijze.

Een swingende show, gebracht door een stel rasmuzikanten uit het zuiden des lands. Paul, Hans, Pieter en Ralph hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in de Nederlandse popscene (Rick Nolov, Hans Dulfer, Stereotypes, Zalm Rose, Volumia!, The Crox, Rowen Heze en meer).

Overal waar de band tot nu toe gespeeld heeft, spelen ze de zaal plat en laten een energieke, onuitwisbare muziekliefde achter bij het publiek. Onvervalste rock en mooie ballads die de meeste muziekliefhebbers kennen en die vaak worden meegezongen

De bezetting deze avond wordt aangevuld met Ivo Rosbeek (toetsen/zang). Deze veelzijdige muzikant/zanger heeft tevens er voor gezorgd dat het Openluchttheater Brunssum inmiddels voorzien is van een prachtige overkapping… door hem getekend/geconstrueerd. Tijd dan ook voor een feestje in dit prachtige theater

Meer info: www.ap-artevents.nl en www.muziektrein.eu

agenda

za 28 augustus 2021 20:00u
Openluchttheater Brunssum