• Soulnight - Story of the DIVA's - Theater Landgraaf - Za 18 december 2021 - Aanvang 20.00 u
  • Soulnight - Story of the DIVA's - Theater Landgraaf - Za 18 december 2021 - Aanvang 20.00 u

Soulnight - Story of the DIVA's - Theater Landgraaf - Za 18 december 2021 - Aanvang 20.00 u

In deze unieke muziekvoorstelling, The Old School Diva’s, nemen voorman en verhalenverteller pur sang, zanger en toetsenist Alexander Broussard, drummer Mick Gravee en zangeres Gitty Pregers u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van de old school diva’s.

Alexander Broussard (bekend van Najib Amhali’s PlusSupportAct, The Billy Joel Experience, The Crazy Piano’s, De Corona’s e.v.a.) keerde in juni, één dag na de lockdown, al meteen terug op de podia met zijn solovoorstelling ‘Alexander Broussard speelt Billy Joel’ waarin hij niet alleen als musicus, maar ook als boeiend verhalenverteller hoge ogen gooide bij het publiek. Omdat hij zo vaak na afloop van de shows te horen kreeg dat juist die achtergrondverhalen zo’n leuke extra dimensie aan de show geven, besloot Alexander om dat concept uit te breiden naar een hele serie. “The Story Of…”.

Gitty Pregers staat vocaal garant voor deze swingende Old School Diva’s avond.

Gitty mag nu al terug kijken op een indrukwekkende carrière en ze is nog lang niet klaar! Ze speelde in The Lion King (zowel in Nederland, als in Londen en in Taiwan). In Dreamgirls stond ze in de schoenen van Effie en ze maakte o.a. furore in de damesgroep The Soul Sisters… but to name a few!
Je moet ook wel van heel goeden huize komen als je het materiaal van superzangeressen als Oleta Adams, Anita Baker, Aretha Franklin, Tina Turner en meer van dat soort Diva's met vertrouwen op de planken durft te brengen. Gitty kan dat. Samen met Alexander zoekt ze de rode draad die deze legendarische zangeressen verbindt.

Mick Gravee is o.a. freelance session drummer en tourmanager bij de Corona’s. Muzikaal gezien wordt dit aldus een topavond!

agenda

za 18 december 2021 20:00-22:30u
Theater Landgraaf