• Zondag 29 mei 2022- Soulnight - Story of the DIVA's - Theater Landgraaf - Aanvang 20.00 u
  • Zondag 29 mei 2022- Soulnight - Story of the DIVA's - Theater Landgraaf - Aanvang 20.00 u
  • Zondag 29 mei 2022- Soulnight - Story of the DIVA's - Theater Landgraaf - Aanvang 20.00 u

Zondag 29 mei 2022- Soulnight - Story of the DIVA's - Theater Landgraaf - Aanvang 20.00 u

In deze unieke muziekvoorstelling, The Old School Diva’s, nemen voorman en verhalenverteller pur sang, zanger en toetsenist Alexander Broussard, drummer Mick Gravee en zangeres Lara Kowsoleea u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van de old school diva’s.

Alexander Broussard (bekend van Najib Amhali’s PlusSupportAct, The Billy Joel Experience, The Crazy Piano’s, De Corona’s e.v.a.) keerde in juni, één dag na de lockdown, al meteen terug op de podia met zijn solovoorstelling ‘Alexander Broussard speelt Billy Joel’ waarin hij niet alleen als musicus, maar ook als boeiend verhalenverteller hoge ogen gooide bij het publiek. Omdat hij zo vaak na afloop van de shows te horen kreeg dat juist die achtergrondverhalen zo’n leuke extra dimensie aan de show geven, besloot Alexander om dat concept uit te breiden naar een hele serie. “The Story Of…”.

De veelzijdige zangeres Lara Kowsoleea staat vocaal garant voor deze swingende Old School Diva’s avond. Lara mag nu al terugkijken op een indrukwekkende carrière en ze is nog lang niet klaar!
Zo is ze al jarenlang de backing vocaliste en collega van de Amerikaanse gospeldiva Michelle David (& the True Tones), en toert ze als leadzangeres aan de zijde van cabaretier / acteur / zanger Kasper van Kooten door de clubs en theaters van Nederland. Ook in België is Lara een graag geziene vocaliste, o.a. in de band van de Spaans - Vlaamse Belle Perez.Mick Gravee is o.a. freelance session drummer en tourmanager bij de Corona’s. Muzikaal gezien wordt dit aldus een topavond!

agenda

zo 29 mei 2022 20:00-22:30u
Theater Landgraaf