• Bluesmatinee - Jan de Bruijn en Bluescrew - Zo 17 oktober - Theater Landgraaf -   15-18 u
  • Bluesmatinee - Jan de Bruijn en Bluescrew - Zo 17 oktober - Theater Landgraaf -   15-18 u

Bluesmatinee - Jan de Bruijn en Bluescrew - Zo 17 oktober - Theater Landgraaf - 15-18 u

Jan de Bruijn, één van de toonaangevende blues artiesten uit de Lage Landen komt naar Landgraaf voor een middag meeslepende en pakkende songs recht uit het hart. Jan de Bruijn is één van die weinige authentieke artiesten wiens levensloop getekend is door de blues ...Al meer dan 45 jaar pakt hij moeiteloos zijn toehoorders in met zijn doorwinterde en krachtige stemgeluid. Hij deelde het podium met grootheden zoals Johnny Copeland, Calvin Owens en Jo Lemaire maar ook met Blof, Raymond Van Het Groenewoud en Stef Bos.Samen met Carlo Van Belleghem op bass en Pieter Doms op drums is hij onze gast in theater Landgraaf.

The Blues Crew is recent ontstaan als bluessectie van het Roots Heritage Orchestra, een van de activiteiten van de Stichting Roots Unlimited uit Maastricht.Handelsmerk is authentieke, oude stijl / ol’skool blues, variërend van akoestische country blues tot ingetogen elektrisch repertoire van recentere datum.
Geen gierende gitaren & loeiende bluesrock dus, maar blues zoals die oorspronkelijk bedoeld was: direct – sprankelend – pakkend. Leden van de Crew zijn allemaal oude rotten in het vak en speelden/spelen in allerlei bands en collectieven.Bezetting

Rob Klein Goldewijk, zang & akoestische gitaar.
Guido van den Boorn, fingerpickin’ akoestisch & elektrisch gitaar
Jos van Cann, basgitaar
Manuel Theunissen, zang, cajon & percussie.

agenda

geen geplande datums bekend