• Vrijdag 30 september - ABBA ROCKS + Afterparty -  poppodium NIEUWE NOR HEERLEN - 20.00  u

Vrijdag 30 september - ABBA ROCKS + Afterparty - poppodium NIEUWE NOR HEERLEN - 20.00 u

In ABBA Rocks worden de wereldhits van het Zweedse viertal uitgevoerd tijdens een dampende en dynamische rockshow. Reken op veel muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond sound. En tóch blijft de herkenbaarheid van het repertoire onaangetast, met dank aan de genialiteit van de nummers van ABBA.

De bezetting van ABBA Rocks is er eentje om U tegen te zeggen. Lead vocalisten John JayCee Cuijpers (Ayreon, Praying Mantis) en Cindy Oudshoorn (bekend van o.a. Kayak en Symfo Classics) delen het podium met een speciaal samengestelde band - onder leiding van bassist/arrangeur Richard Zoer - waarin het hoogste niveau in de Nederlandse rock en pop is vertegenwoordigd. Wat te denken van de gitaartandem Menno Gootjes (Focus) & Arie Storm (al jarenlang de vaste gitarist van Anouk), Bob Fridzema van de Walter Trout Band op Hammond orgel en Niels Voskuil (o.a. Dilana Smith) op drums.

ABBA Rocks is een niet te missen live-ervaring voor zowel rockliefhebbers als fans van ABBA!

Deze show komt tot stand i.s.m. Rooster Rock Promotions

De promotrailer betreft een opname in een oudere bezetting maar geeft een heel goed beeld van wat je mag verwachten. De bezetting die naar de NIEUWE NOR komt is deels een andere dan je ziet in deze promotrailer. ABBA ROCKS is een project dat in wisselende bezettingen door Nederland tourt. De bezetting die naar de NIEUWE NOR komt lees je hier beneden.
Bezetting:

John JayCee Cuijpers (Ayreon, Praying Mantis) – lead zang

Cindy Oudshoorn (Kayak / Symfo Classics) – lead & achtergrondzang

Menno Gootjes (Focus) – gitaar

Arie Storm (Anouk) – gitaar

Bob Fridzema (Walter Trout Band) – Hammond orgel

Richard Zoer (muzikaal leider) – bas

Niels Voskuil (Dilana Smith) - drums

agenda

vr 30 september 2022 20:00-23:55u
Poppodium NIEUWE NOR - Pancratiusstr. 30 Heerlen