• Zaterdag 22 oktober - Tribute to Jimi Hendrix - Hendrix Alive Project - Aanvang 20.00 u

Zaterdag 22 oktober - Tribute to Jimi Hendrix - Hendrix Alive Project - Aanvang 20.00 u

We love to play Hendrix!’


The Hendrix Alive Project is opgericht in 2006.

De band wist zich op de kaart te zetten in Nederland door mee te doen met een landelijke bandcompetitie. Hierna volgden een groot aantal optredens in binnen en buitenland, waaronder een aantal tours door Engeland.

Gitaarvirtuoos Eelco Bisschop heeft de bezetting sinds het begin een aantal keer zien veranderen, ondanks dat is de tribute aan Jimi Hendrix er niet minder om geworden. Sterker nog, het avondvullende repertoire wordt volgens velen benoemd als een goede benadering van Jimi Hendrix zelf.


-Bron: What's on southwest. “The band has got more or less the same sound as Hendrix himself and the live performances are wild, loud and tough."


Bassist Michel Kwakkelstein speelt sinds 2010 de magische bastonen van Noel Redding en in 2014 voegde drummer Dave van Dansik de sound van Mitch Mitchell er aan toe. Sindsdien bespeelt dit muzikaal sterke trio vele podia en festivals in Nederland en genieten van elke keer dat ze hun instrument pakken om menig Hendrix fan gek te maken.


“Als je je ogen dicht doet ben je terug in de tijd”.The Hendrix Alive Project is zonder twijfel de toonaangevende Jimi Hendrix tribute van Nederland.

agenda

za 22 oktober 2022 20:00-23:00u
Theater Landgraaf - Kerkberg 4 - Landgraaf