• Vrijdag 23 augustus  - Michelle David & The True Tones  + DJ Soul Rabbi - OLT Valkenburg - 19.30 u - zit/staconcert
  • Vrijdag 23 augustus  - Michelle David & The True Tones  + DJ Soul Rabbi - OLT Valkenburg - 19.30 u - zit/staconcert
  • Vrijdag 23 augustus  - Michelle David & The True Tones  + DJ Soul Rabbi - OLT Valkenburg - 19.30 u - zit/staconcert

Vrijdag 23 augustus - Michelle David & The True Tones + DJ Soul Rabbi - OLT Valkenburg - 19.30 u - zit/staconcert

Michelle David & the True-Tones hebben in een korte periode een imposante discografie opgebouwd. Gelijk met dat rijke oeuvre groeide hun waanzinnige live-reputatie, waarmee de formatie – in binnen- en buitenland – al menig festivalweide bezwoor,. ook in talrijke clubs, concertzalen en poptempels werden de voegen op barsten getest; van Pinkpop tot North Sea Jazz en tours van Spanje tot Scandinavië.

In een show van de Amerikaanse zangeres Michelle David & The True-Tones word je meegenomen op een muzikale ontdekkingstocht vanuit verschillende invloeden. Ze hebben het verlangen om mensen de ware boodschap van muziek te brengen namelijk; liefde, eenheid en samenhang.

Dat reizen ontzettend veel inspiratie kan opleveren blijkt wel uit de muziek van Michelle David & The True-Tones. Michelle David en haar band stuitte tijdens hun zoektocht in de wereld van hun geliefde genres Rhythm & Blues en Rock ’n Roll Gospel originals. Eenmaal aangekomen bij de roots van de Gospel besloot de band verder te gaan en hun vele reizen brachten hen in aanraking met diverse muziekstijlen zoals: Jazz, Blues, Afrobeat, Northern Soul en Calypso. Een zoektocht die de afgelopen jaren resulteerde in vier goed ontvangen albums, uitverkochte tours in binnen- en buitenland en een Edison-nominatie.

Michelle David & The True-tones stonden voorheen bekend als Michelle David & The Gospel Sessions en met voorganger Lefties Soul Connection stond Michelle David ook al eerder (Bokpop 2012) op het podium van openluchttheater Valkenburg.


DJ SOUL RABBI (19.30 u - 21 u)

Vanaf 19.00 u zal DJ SOUL RABBI te horen/zien zijn. Hij gaat ons in de opperste soulstemming brengen met zijn ongeëvenaarde DJ SET (hij put uit een ruim 30.000 singles). Van soul naar gospel, souljazz, funk, afrobeat en latin. Deze klasse dj staat dit jaar al voor de 10 de maal op North Sea Jazz en tourt door heel Europa. Hij stond eerder op uitnodiging van Ap Art Events in de Muziekgieterij, op Heerlen Jazz en als opener van Filmhuis Lumiére. Als sinds jaar en dag een grote hit in de Maastrichtse dans scene. De perfecte warming up voor een soulvolle show van Michelle David & The True Tones

agenda

vr 23 augustus 2024 19:30-23:00u
Openluchttheater Valkenburg