• DJ Soul Rabbi
  • DJ Soul Rabbi

Vrijdag 19 april - Soul in da Bowl Danceparty - Partycentrum/Bowling Hoeve de Aar Heerlen - Aanvang 20.00 u

Ap Art Events en The Ultimate SoulExperience presenteren een danceparty in Partycentrum Hoeve de Aar. In 2 zalen zullen djs Soul Rabbi, Soulfreak en Appie jullie een swingende mix voorschotelen van soul, funk,classics, P-funk, afrobeat. latin en worldgrooves

DJ Soul Rabbi is uniek in Europa. Hij put uit een collectie van ruim 30.000 vinyl singles (45s). Hij deelde het podium met oa James Brown, Sharon Jones, Lefties Soul Connection , Ebo Taylor e.v.a. Jaartlijks draait hij in de VIP lounge van het gerenomeerde North Sea Jazz Festival. Eerder was hij in Heerlen op uitnoding van Heerlen Jazzt en Ap Art Events. Hij legt vanaf 22.00 u de plaatjes op in de Ridderzaal van de Hoeve de Aar.

DJ Soulfreak is bekend van The Ultimate SoulExperience parties in Kasteel Hoensbroek. Jarenlang een hit binnen de Limburgse dans scene. DJ Appie draaide o.a. in Bananas (Maastricht), De NOR (Heerlen), en Sophie's Palace (Utrecht). Samen met DJ Soulfreak zal hij in de Mayazaal van Hoeve de Aar een mix draaien van soul, disco, classics, funk, P-funk, acid jazz, northern soul, afrobeat en worldgrooves. Ze starten om 20 u.

Bij binnekomst op deze Soul & Bowl Night schenkt Hoeve de Aar jullie een overheerlijke bowl. Mensen die de avond willen beginnen met een uurtje bowlen worden verzocht tijdig te reserveren. Het bowlen zit niet in de prijs inbegrepen. De welkomst bowl vanzelfsprekend wel !


agenda

vr 19 april 2024 20:00-01:30u
Partycentrum Hoeve de Aar Welterlaan Heerlen