• Alexander Broussard speelt BILLY JOEL - Vrijdag 28 augustus - BIESENHOF Geleen /  18-22 u
  • Alexander Broussard speelt BILLY JOEL - Vrijdag 28 augustus - BIESENHOF Geleen /  18-22 u

Alexander Broussard speelt BILLY JOEL - Vrijdag 28 augustus - BIESENHOF Geleen / 18-22 u


Hoeve/restaurant Biesenhof (Geleen) en Ap Art Events slaan de handen ineen en zullen de komende maanden regelmatig concerten verzorgen op deze toplokatie..

Vrijdag 28 augustus trappen we af met een concert van zanger/pianist Alexander Broussard. Hij is de oprichter/frontman van de Billy Joel Experience waarmee hij door heel Nederland al jaren grote zalen vult.

Tickets zijn in- en/of exclusief een 3 gangen dinner te bestellen. Exclusief kosten ze € 11,50 (incl. servicekosten). Incl. een overheerlijk 3 gangendinner (meer info volgt) kosten de tickets € 39,50.


Alexander Broussard speelt Billy Joel

In deze boeiende solovoorstelling, leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Alexander Broussard

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Billy Joel

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.

Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger ‘Pianoman’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’ of lekkere pop zoals ‘Uptown Girl’. Stuk voor stuk klassiekers

agenda

vr 28 augustus 2020 18:00-22:00u
Biesenhof Geleen