• Beatles Revival Band  Openluchttheater Valkenburg Vrijdag 23 juli 2021  Aanvang 20.30 u

Beatles Revival Band Openluchttheater Valkenburg Vrijdag 23 juli 2021 Aanvang 20.30 u

Beatles Revival komt terug naar het Openluchttheater Valkenburg.

Het was afgelopen zomer in een uitverkocht theater dermate genieten dat Ap Art Events blij is hen vrijdag 23 juli 2021 opnieuw exclusief in Limburg te mogen presenteren in deze schitterende ambiance.Beatles Revival

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Deze tribute band heeft dezelfde kapsels, de kostuums, kompleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch,Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte 'stage look' is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP's; zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

agenda

vr 23 juli 2021 20:30-22:30u
Openluchttheater Valkenburg