• Zondag 24 juli 2022     Beatles Revival   Openluchttheater Valkenburg - 20.30 u

Zondag 24 juli 2022 Beatles Revival Openluchttheater Valkenburg - 20.30 u

Beatles Revival komt terug naar het Openluchttheater Valkenburg.

Het was afgelopen zomer in een uitverkocht theater dermate genieten dat Ap Art Events blij is hen zondag 24 juli 2022 opnieuw exclusief in Limburg te mogen presenteren in deze schitterende ambiance.Beatles Revival

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Deze tribute band heeft dezelfde kapsels, de kostuums, kompleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch,Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte 'stage look' is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP's; zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

agenda

zo 24 juli 2022 20:30-22:30u
Openluchttheater Valkenburg